Worldstones werd in 1993 in Sint-Maartensdijk opgericht, waarbij de hoofdfocus ligt op grafmonumenten en gedenkstenen. Met een gedenkmonument wordt een tastbare herinnering aan dierbaren gecreëerd. Daarbij heeft iedereen zijn eigen voorkeuren en persoonlijke wensen.

Graftuin-St-Maartensdijk-350pxDe keuze in materiaal, kleur en belettering is daarom zeer uitgebreid. In de showtuin van Worldstones vindt u een selectie van de vele opties. Een natuurstenen monument kan – naast tekst – bijvoorbeeld worden voorzien van een schaduwtekening. Hierbij wordt een speciale etsmethode gebruikt voor het allermooiste resultaat. Ook kan een (aangeleverde) foto met een lasertechniek tegenwoordig in (donker) graniet worden vereeuwigd.

Showtuin
Het ontwerpen en vervaardigen van gedenkmonumenten uit natuursteen is een vak apart. Natuursteen is een materiaal met unieke kleuren en structuren. Dit bijzondere natuurproduct is het waard om bewerkt te worden door professionals die weten wat ze doen. Kom langs in onze showtuin om te zien wat er qua ontwerp en uitvoering allemaal mogelijk is.